Het Slimste Dorp van Fryslân

Overal in Friesland vind je ze terug in vele kroegen, cafés en buurthuizen. De pubquiz. Maar wie is er nu van al die deelnemende teams het slimst? Of sterker nog, welk dorp is het slimst? Om daar achter te komen wordt eens in de twee jaar het Slimste Dorp van Friesland gehouden. Alle ruim 400 dorpen worden uitgenodigd en uitgedaagd om deel te nemen aan de spannendste dorpenstrijd van de provincie. ‘Het Slimste Dorp van Friesland’ bestaat uit drie rondes. De eerste ronde in eigen dorp, de tweede ronde in de regio, en de derde ronde en dus tevens de finale, vindt plaats in de provincie.

Net slim? Kin ’t skille, moai meidwaan! Kom ek op freed 19 oktober om 20:30 uur in De Delfeart!

Geef je als groep van maximaal 5 personen op per mail PBSurhuizum@gmail.com en ga de strijd aan!

Datum: 
vrijdag 19 oktober 2018 - 20.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia