Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zaterdag 24 november om ongeveer 13.30 uur aan bij het plein bij de Johannes Looijengaskoalle. Vervolgens gaan we samen met de bern en de heiten, memmen, pakes en beppes een rondrit door Surhuizum maken en die zal op sommige plekken muzikaal ondersteund worden.

Hoe we dan binnenkomen blijft nog even een grote verrassing, maar door de soms verhitte discussies over de intocht leek het de Sint wel aardig om die op een ludieke manier te blussen.

Nadat Sinterklaas een rondrit gemaakt heeft door Surhuizum is er voor de kinderen t/m groep 4 nog een feestje in De Delfeart. Alle kinderen zullen hiervoor op school een toegangsbewijs ontvangen. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten kunnen zo'n toegangsbewijs halen bij Rianne van der Veen (0638504601).

Datum: 
zaterdag 24 november 2018 - 13.30
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia