Lichtjesavond

9 december: lichtjesavond op de begraafplaats te Surhuizum

Vorig jaar december hielden we hier in Surhuizum onze eerste wereldlichtjesdag.
Het was voor ons als bestuur en de mensen die hun dierbaren op deze bijzondere dag herdachten een bijzonder samenzijn en wij kregen dan ook vele positieve reacties betreft dit samenzijn.
Wij hopen dan ook op 9 december een lichtpunt te bieden in donkere dagen. Samen eren en herinneren we hen door een kaarsje te branden en te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten.

Meedoen? U bent van harte welkom
Als je iemand hebt verloren ben je van harte uitgenodigd.
De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.
Mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen. Broertjes, zusjes, gootouders, andere familieleden en mensen die zich vebonden voelen zijn allemaal welkom.

De herdenkingsbijeenkomst begint om 18.15 uur 
in het dorpshuis De Delfeart.

Aansluitend krijgt men een graflicht uitgereikt en kan het graf van de overledene op eigen gelegenheid worden bezocht. Daarnaast is er een stiltetafel ingericht, waar men een kaarsje kan aansteken, indien men iemand wil herdenken die elders is begraven of gecremeerd.

Begraafplaats rondom de kerk
Deze keer wordt u ook in de gelegenheid gesteld om de begraafplaats rondom de kerk te gaan bezoeken om uw overledene te herdenken.

Indien u een gedicht wilt voorlezen dan dient u dat vóór 1 december a.s. door te geven aan onze voorzitter Jurjen Dijkstra.
Tel. 0512-351872 of email: jurjendykstra52@gmail.com.

Namens het bestuur van de begrafenisvereniging “De Laatste Eer” bent u van harte welkom op deze lichtjesavond.

Datum: 
zondag 9 december 2018 - 18.15
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia