Benefietavond voor Stichting ALS

Hou jij van een stevig potje voetbal en live muziek van topkwaliteit? Kom dan vrijdag 16 augustus om 19.00 uur naar de benefietavond op Sportpark Easterbuorren in Augustinusga. Onder leiding van internationaal arbiter Erwin Zeinstra gaan oud-spelers van Harkemase Boys en s.v. ASC ’75 met elkaar de strijd aan. De presentatie is in handen van niemand minder dan Jouke de Vries, stadionspeaker bij sc Heerenveen.

Na de wedstrijd worden de bezoekers getrakteerd op een muzikaal hoogstandje. De toegang is gratis, donaties zijn uiteraard meer dan welkom. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting ALS Nederland, hun missie is: ‘ALS moet op de kaart worden gezet, om uiteindelijk voor altijd van de kaart te worden geveegd!’ Let op:  er is geen pin aanwezig!

Datum: 
vrijdag 16 augustus 2019 - 19.00
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia