Intocht Sinterklaas

Het is weer bijna zover. Sinterklaas gaat binnenkort weer met de stoomboot richting Nederland.
Dit is zowel voor mij als voor alle kinderen weer een geweldig spektakel.
Dit jaar zullen we op 16 november aankomen met de trein in Apeldoorn.

De agenda-piet heeft met Surhuizum afgesproken dat we een week later de kinderen in Surhuizum gaan bezoeken. Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zaterdag 23 november om ongeveer 13.30 uur aan bij het dorpshuis De Delfeart. Vervolgens gaan we samen met de bern en de heiten, memmen, pakes en beppes een rondrit door Surhuizum maken.

De route-piet had nog een verzoek aan de bewoners van de Bonhommestrjitte. Omdat we dit jaar ook door de Bonhommestrjitte gaan, wil hij ze vragen de straat zo vrij mogelijk te houden van auto’s.

Hoe we binnenkomen blijft nog even een grote verrassing.

Nadat Sinterklaas een rondrit gemaakt heeft door Surhuizum is er voor de kinderen t/m groep 4 nog een feestje in De Delfeart. Alle kinderen zullen hiervoor op school een toegangsbewijs ontvangen. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten kunnen zo'n toegangsbewijs halen bij Rianne van der Veen, tel. 0638504601.

Datum: 
zaterdag 23 november 2019 - 13.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia