November Winds Water Earth Fire

Een geweldige night out voor liefhebbers van mooie, aansprekende muziek, bekende (pop)songs met afwisseling en een vleugje romantiek maar ook stoer en laagdrempelig voor jong en oud.

November Winds Water Earth Fire beloofd een spetterend concert te worden waar de wind zal blazen, de waterdruppels vloeien, de aarde rond zal draaien en waar het vuur van afspat!

Music:
* Fanfare De Bazuin, Stynsgea
* support act Johan Timersma, zang/piano
* lead by maestro Gerk Huisma

Location:
Jacobstjerke Drogeham

Save the date: 23 november 2019!

Winds Water Earth and Fire is het thema van de 10de editie van November Winds, het jaarlijkse concert georganiseerd door fanfare De Bazuin uit Augustinusga. De 4 elementen staan centraal, een thema waarbij muziek en beelden een prachtige toevoeging zullen zijn. Johan Timersma (zang/piano) is de support act. Hij zal solo maar ook met begeleiding van De Bazuin bekende (pop)muziek ten gehore brengen. Johan is geen onbekende in deze regio; hij treedt regelmatig op tijdens feesten en partijen en zingt even gemakkelijk tijdens een feest in de plaatselijke voetbalkantine als ook in de genodigden-tent tijdens de wielerronde. Met een breed repertoire weet hij overal een sfeer te creëren die iedereen aan spreekt. 
Tickets te reserveren via www.fanfaredebazuin.nl of 06-1976 5370 (Tiny Huizenga).

Datum: 
zaterdag 23 november 2019 - 20.00 to zondag 24 november 2019 - 19.45
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia