Mantra zingen + introductieles chakrasysteem

Mantra's zingen 14.00 uur + introductieles chakrasysteem 12.30 uur.

Zondag 15 december om 14.00 uur met Deep en Clé.
We gaan weer Mantra’s zingen op Land van Eén.
Mantra's zijn krachtige hulpmiddelen om je meditatiebeoefening te ondersteunen. Tijdens het zingen van deze Sanskriet-lettergrepen kunnen een paar dingen gebeuren:
Ze kalmeren je denken. Ze openen je hart. Het herhalen van een Mantra helpt je om in het gebied achter je denken te komen en aldus toegang te krijgen tot de innerlijke stilte.
Je ervaart een dieper bewustzijn, toegang tot je ware aard.
Op een aards niveau is het gewoon fijn om samen te klanken en te zingen om onze Eenheid te ervaren. Tussendoor geven we geleide meditaties, laten we klankschalen klinken en doen we enkele chakra oefeningen.
We hebben een mooi programma in elkaar gezet met een langzame opbouw en niet te lange teksten zodat iedereen mee kan doen.
Aanvang 14.00 uur
Adres: land van Een, Rysloane 5 Surhuizum
Kosten: €15
Aanmelden via www.levenineenheid.nl of levenineenheid@gmail.com

Het Chakrasysteem
Introductieles
Zondag 15 december om 12.30 uur (Voorafgaand aan het Mantras zingen van 14.00 uur)

Wat is het dat ons weerhoudt om vanuit ons innerlijk Wezen te leven? Onze persoonlijkheid ontwikkeld om ons te beschermen.
De beschermende patronen hebben zich vastgezet. Het chakrasysteem biedt een structuur om onszelf op een diep niveau te bevrijden. Van Wortel issues over veiligheid tot aan onze verbinding met het Goddelijke.
Deze training geeft inzicht in ons energetisch systeem op alle niveaus. We werken met inzicht gevende teachings. Ervaring gerichte geleide Meditaties. Mantras Klankschalen Energetische en Fysieke oefeningen Met passie gegeven door Deep.
In het Aardehuis op Land van Eén vooraf aan het Mantras zingen. Wel graag even aanmelden graag via www.levenineenheid.nl of levenineenheid@gmail.com

Datum: 
zondag 15 december 2019 - 12.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia