Bingo-avond World Servants

Vrijdag 21 februari - BINGO-avond World Servants

Zin in een gezellig avondje met vrienden, familie en/of mede-Surhûzumers? Ook dit jaar organiseert World Servants actiegroep Surhuizum-Buitenpost weer een gezellige BINGO-avond voor jong en oud! De avond vindt plaats op vrijdag 21 februari en start om 19.30 uur in ‘It gebou’  (Doarpsstrjitte 31, Surhuizum).

Voor maar 7 euro bent u voorzien van twee bingokaarten plus drankjes en hapjes! De opbrengst van deze gezellige avond gaat naar onze World Servants actiegroep Surhuizum-Buitenpost. In het plaatsje Barmoi Luma in Sierra Leone gaan wij, Ellis Veenhuizen, Lieke Dasselaar en Thomas Hoekstra, komende zomervakantie een blok van drie klaslokalen, een lerarenkamer en kantoor bouwen.

Komt u vrijdag 21 februari ook gezellig langs en draagt u zo ook uw steentje bij aan de toekomst van het dorpje Barmoi Luma? Opgave kan via Ellis Veenhuizen: 06-34137934 of ellis_veenhuizen@hotmail.nl

Groetjes,
Ellis Veenhuizen, Lieke Dasselaar en Thomas Hoekstra

Datum: 
vrijdag 21 februari 2020 - 19.30
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia