Kerkdienst

Da. G. Borger-Koetsier

Afscheid en bevestiging ambtsdragers

 

Vanaf 30 augustus a.s. willen we graag weer aanvangen met de kerkdiensten met u als gemeente in onze eigen “Doarpstsjerke”.

De eerste dienst is meteen een bijzondere dienst, namelijk de bevestiging van de nieuwe ambtsdragers en het afscheid van een aantal zittende ambtsdragers. Met het protocol van de landelijke PKN als leidraad heeft een team van een aantal gemeenteleden waaronder de koster en een aantal kerkenraadsleden een gebruiksplan opgesteld. We kunnen in de kerk ongeveer 70 personen kwijt met inachtneming van de Covid- 19 regels die door het RIVM zijn voorgesteld. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live-verbinding te maken met beeld en geluid naar It gebou. Daar is plaats voor 40 á 50 mensen.

Let op: Voor de bevestigingsdienst vragen we u om vooraf kenbaar te maken dat u naar de kerk wilt komen, en met hoeveel personen. Reserveren kan bij de koster via koster@pknsurhuizum.nl of bellen met 06-11195100.

Voor de overige diensten achten wij (tot nader) order reserveren niet nodig.

Datum: 
zondag 30 augustus 2020 - 9.30
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia