Mantra reis door de chakras

Chakras vertegenwoordigen de levensgebieden van: belichaming, gevoelens, wilskracht, verbinding, expressie, inzicht en transformatie. We leren contact te maken met iedere chakra door eenvoudige oefeningen. We mediteren op de kwaliteit en frequentie en zingen enkele mantras met betrekking tot het Chakra. Tussendoor spelen we klankschalen.
Mantra reis door de chakras

Mantra’s zijn krachtige hulpmiddelen om je meditatiebeoefening te ondersteunen. Tijdens het zingen van deze Sanskriet-lettergrepen kunnen een paar dingen gebeuren: Ze kalmeren je denken. Ze openen je hart. Het herhalen van een Mantra helpt je om in het gebied achter je denken te komen en aldus toegang te krijgen tot de innerlijke stilte.

Aanmelden via de website: www.levenineenheid.nl

Kosten: 20 euro bij aanvang te voldoen.
Tijd: 14 november, 14.00 uur
Locatie: Rysloane 5, Surhuizum

Datum: 
zondag 14 november 2021 - 13.30 to 16.00
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia