Intocht Sinterklaas in Surhuizum

Lieve kinderen van Surhuizum,

Het is weer bijna zover. Op zaterdag 12 november kom ik weer in Nederland aan, in Hellevoetsluis. Ik snap best dat dit een eind rijden is voor jullie en daarom kom ik ook weer bij jullie in Surhuizum.

Dit jaar is dit mede mogelijk gemaakt door P&M rokerij Surhuizum en Bolhuis Metaal Recycling.

Ik zal op zaterdag 19 november bij jullie op bezoek komen. Helaas is Pakjesboot 12 wat te groot, deze zal ik dan ook niet meenemen. Hoe ik wel aankom, zullen jullie wel zien. Houd jullie ogen en oren maar open op die dag!

Ik hoor jullie het al vragen, of jullie de schoen, laars of klomp weer mogen zetten? Jazeker! Op vrijdag 18 november is er voor peuters en de kinderen van de groepen 1 t/m 4 tussen 19.00 en 19.30 uur schoenzetten bij De Delfeart.

Hoe laat ik de zaterdags dan kom? Ik verwacht rond een uur of 1 ’s middags bij De Delfeart te komen. Hierna maken we een rondje door het dorp om weer bij De Delfeart te komen. Ik wil dan ook elke bewoner van Surhuizum vragen om de straten zo vrij mogelijk te maken. Dan passen de Pieten en ik er het beste door.

Nadat we zijn gearriveerd bij De Delfeart mogen jullie je schoen, laars of klomp ophalen. Wie weet zit er dan wat in! Ik zal hier ook bij aanwezig zijn en wie wil kan dan ook met mij op de foto.

Ik zie jullie op zaterdag 19 november.

Vriendelijke groet, 
Sinterklaas

Datum: 
zaterdag 19 november 2022 - 13.00
Locatie: 
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia