Jubileum- en valentijnsconcert Popkoor Akkoord

Vier 15 jaar liefde voor muziek met Popkoor Akkoord

Slechts vier dagen voor Valentijnsdag, brengt Popkoor Akkoord een ode aan de liefde. En aan de liefde voor muziek. Je bent van harte welkom tijdens ons Jubileum- en Valentijnsconcert op zaterdag 10 februari vanaf 20.00 uur in De Colle in Kollum. Kom samen met ons de liefde vieren!

De liefde, het is het meest bezongen onderwerp. Al vijftien jaar zingt Popkoor Akkoord over de liefde en delen we onze passie voor muziek met elkaar. We hebben allemaal wel een liedje dat ons herinnert aan onze allereerste liefde of die ene kus. Onder leiding van onze dirigent Rinze Ytsma en begeleid door onze eigen band nemen we je tijdens ons Valentijnsconcert even mee terug naar dat bijzondere gevoel. Speciale gasten deze avond zijn saxofoonkwartet M & de 3 G’s en Pieter & Michiel. Reken op een avond vol hartstocht en vlinders in je buik!

Wil je erbij zijn? Kaarten kosten € 10 per stuk. Je bestelt ze eenvoudig via popkoorakkoordsurhuizum@gmail.com. Ze zijn ook te koop bij Carin’s Haarmode en De Binnenmarkt in Buitenpost en bij de ingang van De Colle op de avond zelf. Maar let op: op = op! Inloop is vanaf 19.30 uur en er staat een kopje koffie of thee voor je klaar.

Datum: 
zaterdag 10 februari 2024 - 20.00
surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia