Week 43: Herfstvakantie, Oktoberfest en wintertijd

Deze week hebben de kinderen van de basisschool herfstvakantie, daarom kunnen ze deze week in jeugdhonk Us Stek pompoen snijden en is er een Halloweendisco met DJ Markie. En zaterdag kunnen de volwassenen hun Lederhosen of Dirndl aantrekken voor een Oktoberfest in De Delfeart.

Pompoen snijden

Dinsdag is er voor de kinderen van de basisschool pompoen snijden in jeugdhonk Us Stek. Deze middag gaan we van de pompoenen weer de mooiste creaties maken.

Halloweendisco

Zaterdagavond is er voor groep 3 t/m 8 een Halloweendisco in jeugdhonk Us Stek. Kom verkleed als spook of zombie en ga met ons griezelen tijdens de Halloweendisco met DJ Markie.

Klaverjassen

Vrijdag kunnen leden en donateurs van korfbalvereniging DTS weer komen klaverjassen in De Praetkoer. Wie zin heeft om te komen kaarten is van harte welkom.

Voetbal

Zaterdagmiddag speelt s.v. ASC’75 1 uit tegen v.v. Eastermar 1 in Oostermeer. Van trainer Cor Elzinga moeten de mannen écht laten zien dat ze het zeker veel beter kunnen dan in de laatste wedstrijd tegen v.v. Westerkwartier.


Korfbal

Zaterdagmiddag speelt k.v. DTS 1 thuis de return tegen Lintjo 1 uit Oldeberkoop op sportpark Woudlust. De eerste wedstrijd tegen Lintjo was niet om naar huis te schrijven. Met een teleurstellende 19-8 nederlaag is het DTS er alles aan gelegen om dit keer de punten thuis te houden.

Oktoberfest

Zaterdagavond verandert het dorpshuis in Duitse sferen! Halve liter pullen bier, braadworst en Duitse feestmuziek. Alles is aanwezig om er een gezellig feest van de maken. Trek je Lederhosen of Dirndl aan en kom naar De Delfeart!

Wintertijd

Vergeet niet dat we in de nacht van zaterdag op zondag de klok een uur terug mogen draaien!

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia