Week 45: Dankdag, klaverjassen en drumcircle

Deze week is er een dankdag voor gewas en arbeid in de Doarpstsjerke, kun je komen klaverjassen in De Delfeart of lekker drummen tijdens een drumcircle bij Land van Eén.

Dankdag

Woensdag dankt de protestantse kerkgemeenschap met een viering in de Doarpstsjerke God voor de verkregen gewassen, het eten waarin iedereen dagelijks wordt voorzien. Gastspreker tijdens deze dankdienst voor gewas en arbeid is de heer J. van der Wal uit Morra.

Klaverjassen

Vrijdagavond kun je in De Delfeart weer deelnemen aan de klaverjascompetitie. Iedereen die zin heeft om te komen kaarten is van harte welke. Ook nieuwe gezichten zijn welkom om deel te nemen aan de derde ronde in het dorpshuis.

Voetbal

Zaterdag speel ASC’75 eindelijk weer eens op het eigen sportpark Easterbuorren in Augustinusga. Met vertrouwen ziet het eerste van ASC de wedstrijd tegen De Lauwers 1 tegemoet. Vorig jaar wist ASC namelijk in een boeiende tweede helft langs De Lauwers te komen.

Drumcircle

Zondagmiddag wordt bij Land van Eén een drumcircle georganiseerd. Heb jij ook een drum, djembe of een ander slaginstrument aan de muur hangen of ergens stoffig in een hoekje staan? Kijk je er wel eens naar en denk je dan “ik zou er eigenlijk meer mee willen doen”. Kom dan zondag voor een muzikale middag naar Land van Eén! Aanmelden via info@landvaneen.nl

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia