Week 46: Sint Maarten, Doarpsjûn en jeugddienst

Deze week gaan de kinderen weer met lampionnen langs de deuren, speelt Hymphamp theater de voorstelling ‘Op Portret’ tijdens de Doarpsjûn en speelt de ‘All you need is Love band’ tijdens de jeugddienst.

Sint Maarten

Maandagavond gaan de kinderen weer met lampionnen langs de deuren. In ruil voor snoep komen ze dan de mooiste Sint Maartenliedjes zingen.

Voetbal

Zaterdagmiddag speelt ASC’75 1 thuis tegen Drogeham 1 op sportpark Easterbuorren in Augustinusga.

Jeugdhonk Us Stek

Zaterdagmiddag is het jeugdhonk weer open. De jeugd weer welkom in Us Stek voor een potje tafelvoetbal of om te darten. Voor een ouderwets bordspel of je favoriete game. Kom gezellig langs en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Doarpsjûn

Zaterdagavond wordt in De Delfeart de jaarlijkse Doarpsjûn georganiseerd. Tijdens deze avond is er cabaret van Hymphamp theater met de voorstelling ‘Op Portret’.

In 'Op Portret' laten Jelmar Hoekstra en Fokke Hoekstra opmerkelijke personages de revue passeren en spelen korte stukken uit het dagelijks leven.

Uit een andere wijze van zien naar mensen, en zoekend naar de uitvergroting komen deze personages tot leven en kan een ieder die ze ziet vooral een ander er in herkennen.

Samen met twee bekwame muzikanten brengen Jelmar en Fokke deze avond een programma met mooie liedjes en prachtige scènes.

Jeugddienst

Zondagochtend wordt er een jeugddienst gehouden in de Doarpstsjerke. Gastspreker is Jan van der Meer uit Oosternijkerk. Aan de dienst wordt medewerking verleend door de ‘All you need in Love band’.

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia