Week 47: Intocht Sinterklaas en Sinterklaasbloopers marathon

Deze week komt Sinterklaas op bezoek in Surhuizum en is er na de rondrit een feestje in De Delfeart voor de kinderen tot en met groep 4 in De Delfeart. Voor de kinderen vanaf groep 5 is er een Sinterklaasbloopers marathon in jeugdhonk Us Stek.

Introductieles seniorenfit

Woensdagavond kunnen de senioren van Surhuizum onder begeleiding van Merwin Kingma een training krijgen om fitter te worden. Naast inspanning is er in de gymzaal van De Delfeart ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zowel dames als heren zijn van harte welkom.

Schoen zetten

Vrijdagavond mogen de kinderen tot en met groep 4 weer hun schoen komen zetten in De Delfeart. Sinterklaas vindt het altijd leuk om een kleurplaat van jullie te krijgen, dus doe een leuke kleurplaat met voor- en achternaam en welke groep je zit in je schoen.

Klaverjassen

Vrijdag kunnen leden en donateurs van korfbalvereniging DTS weer komen klaverjassen in De Praetkoer. Wie zin heeft om te komen kaarten is van harte welkom.

Intocht Sinterklaas

Zaterdagmiddag komt Sinterklaas samen met zijn pieten naar Surhuizum. Omstreek 13.300 uur komt de goedheiligman aan bij De Delfeart. Vervolgens maakt hij samen met de bern en de heiten, memmen, pakes en beppes een rondrit door Surhuizum. Nadat Sinterklaas een rondrit gemaakt heeft door Surhuizum is er voor de kinderen tot en met groep 4 nog een feestje in De Delfeart.

Sinterklaasbloopers marathon

Voor de kinderen vanaf groep 5 is er na afloop van de rondrit om ongeveer 14.30 uur een heuse Sinterklaasbloopers marathon in jeugdhonk Us Stek.

Voetbal

Zaterdagmiddag speelt s.v. ASC’75 uit tegen Suawoude 1 op sportpark Suderfinne in Suawoude. Na winst op Drogeham vorige week, wil ASC zaterdag graag de lijn naar boven doorzetten.

Korfbal

Zaterdagmiddag start k.v. DTS 1 het zaalseizoen uit tegen k.v. Harkema 1 in sporthal De Fugelkamp in Harkema.

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia