Week 48: Koffiedrinken, sport en spel en Eerste advent

Deze week staan er doordeweeks geen bijzonder activiteiten gepland. Maar uiteraard kun je deze week wel weer terecht in De Delfeart voor een kopje koffie, het spelen van een spelletje of het lenen van een boek in de dorpsbibliotheek geopend. Voor de jeugd is zaterdag het jeugdhonk open.

Dorpsbibliotheek

Iedere dinsdagochtend is de Dorpsbibliotheek van Surhuizum open voor het lenen van gratis boeken.

Koffieochtend

Donderdagochtend kun je weer gezellig langskomen in De Delfeart voor een kopje koffie of thee, een spelletje of gewoon voor een praatje.

Sport en Spel

Wekelijks wordt er op woensdag voor de kinderen van de basisschool weer een leuk uitdagend sportuur, met turnoefeningen, atletiekoefeningen, verschillende balsporten, Olympische spelen, freerunning en zelfs mastermind in sportvorm verzorgd!

Daarna is het tijd voor Damesfit. Ook hier wordt er een uurtje fanatiek gesport met een erg afwisselend programma.

Voetbal

Zaterdagmiddag speelt ASC’75 1 thuis tegen Suameer 1 op sportpark Easterbuorren in Augustinusga.

Jeugdhonk Us Stek

Zaterdagmiddag is het jeugdhonk weer open. De jeugd weer welkom in Us Stek voor een potje tafelvoetbal of om te darten. Voor een ouderwets bordspel of je favoriete game. Kom gezellig langs en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Korfbal

Zaterdagmiddag speelt DTS 1 thuis tegen Regio ’72 1 uit Vaassen in de Surventohal te Surhuisterveen.

Eerste advent

Zondagochtend, eerste advent, is er een kerkdienst in de Doarpstsjerke. Voorganger is deze dienst in da. G. Borger-Koetsier. Aan deze dienst wordt medewerking verleend door begeleidingsband Foar Jo.  Vooraf is er koffie drinken in de pije.

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia