Week 50: Kerstviering 60+, Kangoeroe Klup en mantra zingen

Deze week is er een kerstviering in It gebou, kunnen de kinderen weer naar de Kangoeroe Klup in De Delfeart en kun je mantra zingen met Deep en Cle bij Land van Eén.

Kerstviering 60+

Woensdag organiseert de diaconie van de Protestantse gemeente Surhuizum een kerstviering met broodmaaltijd in It gebou.

Workshop Familie-opstellingen

Woensdagavond is er bij Land van Eén weer een workshop Familie-opstellingen. De workshop is bedoelt voor iedereen die graag kennis wil maken met famileopstellingen. Centraal staat het  daadwerkelijk doen en ervaren van een opstelling.

Jeugdhonk Us Stek

Zaterdagmiddag is het jeugdhonk weer open. De jeugd weer welkom in Us Stek voor een potje tafelvoetbal of om te darten. Voor een ouderwets bordspel of je favoriete game. Kom gezellig langs en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Klaverjassen

Vrijdag kunnen leden en donateurs van korfbalvereniging DTS weer komen klaverjassen in De Praetkoer. Wie zin heeft om te komen kaarten is van harte welkom.

Kangoeroe Klup

Zaterdagochtend kunnen alle kinderen tussen 3 en 6 jaar die graag lekker willen bewegen, in de gymzaal van De Delfeart, weer spelenderwijs kennismaken met korfbal. De Kangoeroes spelen dan verstoppertje, tikkertje en proberen heel veel doelpunten te maken.

Korfbal

Zaterdagmiddag neemt DTS 1 het thuis op tegen Achilles (A) 1 uit Almelo in de Surventohal te Surhuisterveen.

Introductieles chakrasysteem

Zondagmiddag is er voorafgaand aan het Mantra zingen bij Land van Eén een introductieles over het chakrasysteem. Wat is het dat ons weerhoudt om vanuit ons innerlijk wezen te leven? Onze persoonlijkheid ontwikkeld om ons te beschermen.

De beschermende patronen hebben zich vastgezet. Het chakrasysteem biedt een structuur om onszelf op een diep niveau te bevrijden. Van wortel issues over veiligheid tot aan onze verbinding met het Goddelijke.

Deze training geeft inzicht in ons energetisch systeem op alle niveaus. We werken met inzicht gevende teachings, ervaring gerichte geleide meditaties, mantras klankschalen en energetische en fysieke oefeningen.

Mantra zingen

Zondagmiddag kun je met Deep en Cle weer mantra’s komen zingen bij Land van Eén. Ze hebben een mooi programma in elkaar gezet met een langzame opbouw en niet te lange teksten zodat iedereen mee kan doen.

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia