Week 51: Kerstviering, Glory Kickboxing en kerstconcert

Deze week houdt de Johannes Looijengaskoalle haar kerstviering in de Doarpstsjerke, kun je live op een grootscherm kijken naar de kickbokswedstrijd ‘Rico vs Badr’ in De Delfeart en geven Fanfare De Bazuin Augustinusga en Popkoor Akkoord Surhuizum een kerstconcert in de Kruiskerk in Buitenpost.

Dorpsbibliotheek

Dinsdagochtend is de Dorpsbibliotheek van Surhuizum weer open voor het lenen van gratis boeken.

Kerstviering

Woensdagavond houdt de Johannes Looijengaskoalle haar kerstviering in de Doarpstsjerke.

Koffieochtend

Donderdagochtend kun je in De Delfeart weer gezellig langskomen voor een kopje koffie of thee, een spelletje of gewoon voor een praatje.

Bijbel-lees-kring

Woensdagavond is er weer Bijbel-lees-kring in It Gebou. Er wordt verder gelezen in het boek Openbaring, vanaf hoofdstuk 6.

Glory Kickboxing

Zaterdagavond kun je live op grootscherm in De Delfeart kijken naar de kickbokswedstrijd ‘Rico vs Badr’. De kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari staan voor de tweede keer tegenover elkaar in de ring voor een titanengevecht.

Kerkdienst

Zondagochtend wordt de adventsperiode afgesloten tijdens de eredienst in de Doarpstsjerke. Voorganger is deze dienst in da. G. Borger-Koetsier.

Kerstconcert

Zondagavond geven Fanfare De Bazuin uit Augustinusga en Popkoor Akkoord uit Surhuizum een kerstconcert in de Kruiskerk in Buitenpost. De fanfare en het koor spelen en zingen mooie kerstmuziek om alvast in de stemming te komen voor de naderende kerstdagen.

Lees hier het digitale weekblad

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia