Afwisselend programma tijdens Spulwike 2022

Deze week is traditiegetrouw, voorafgaand aan de Spulwike, de ‘hûs-oan-hûs edysje’ van de Grutte Gelf verschenen met daarin opgenomen het programmaboekje van de Spulwike 2022. Het bestuur van de Spulwike Surhuzum heeft dit jaar weer z’n best gedaan om een leuk programma te maken met volop leuke activiteiten voor jong en oud.

Van woensdag 24 augustus t/m zondag 28 augustus is het Mienskipsfjild het centrum van de festiviteiten. Om lekker op stoom te komen start de Spulwike met een spelletjesmiddag voor de jeugd. Daarnaast kun je je zang- en danskunst laten zien tijdens Surhuzum got Talent of ga een aantal mooie uitdagingen aan tijdens Expeditie Surhuizum. Tevens is het dit jaar mogelijk om het luchtruim te verkennen of je kennis te testen tijdens de enige echte Surhuzumer Pubquiz!  En op vrijdagavond, de feestavond van de Spulwike, staan niemand minder dan Super Sundays en DJ Sander Post in de feesttent. Ook zullen dit jaar wederom de echte klassiekers als de oriënteringsrit, de fietstocht en de Wampex zeker niet ontbreken. Zaterdags staan gezelligheid, sfeer en diversiteit centraal tijdens de Simmerfair met onder meer het kampioenschap Seineharjen. Na afloop van de fair is de Surhúster saterje er voor iedereen die onder het genot van een hapje en een drankje nog even wil genieten van de optredens van verschillende lokale artiesten. De Spulwike wordt zondagmiddag afgesloten met een tentdienst verzorgd door de gospelband Sjem.

Nieuwsgierig geworden? In het programmaboekje worden alle activiteiten keurig op een rijtje gezet. Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan via spulwike-surhuzum@outlook.com, tenzij anders vermeld in het programmaboekje. Net als voorgaande jaren is, tenzij anders vermeld, deelname aan de diverse programmaonderdelen gratis.

Het gehele programma van de Spulwike 2022 en het laatste nieuws van en over de Spulwike Surhuzum is te vinden op www.surhuzum.nl/spulwike of volg de Spulwike op www.facebook.com/spulwikesurhuzum.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia