Anna Margriet Loonstra is de mol van Surhuizum

Na het succesvolle de jongens tegen de meisjes twee jaar geleden organiseerde Party Big! Verhuur voor de vrijdagavond van de Spulwike: wie is de mol? Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op de Mol in zijn midden.

Speciaal voor de Spulwike is dit succesvolle tv-programma omgedraaid naar een team-versie. De teams deden allerlei samenwerkingsspellen zoals het vliegend tapijt en de lopende A's. Met de spellen konden de teams geld verdienen of verliezen. Elk team had een mol in zijn midden, het doel van de mol was om te verliezen en dus uiteindelijk zo weinig mogelijk geld te verzamelen. Daarnaast mochten de teams ook proberen de andere teams te dwarsbomen dit ging er soms ruig aan toe!

De teams moesten hun verdiende geld in een speciaal mapje bewaren. Dit omdat er van de andere teams gestolen mocht worden. Voor het publiek was het zeer vermakelijk om te zien hoe er van de andere teams gestolen werd en hoe het de andere teams lastig werd gemaakt.

Uiteindelijk was er een prijs voor het team met het meeste geld; dit was het ASC 35+ TEAM. Bestaande uit: Sjoerd Kooistra, Gerke Holthuis, Willem Bosma, Pieter Groenland, Sytze Atsma en Douwe Fokkinga.

De prijs voor de beste mol werd vastgesteld door te kijken hoeveel teamleden konden raden wie de mol in hun eigen team was en door te kijken naar hoeveel geld de mol had verduisterd. En de beste mol van Surhuizum is geworden: Anna Margriet Loonstra! (Foto's: Yvonne de Beer)

Bekijk hier alle foto's

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia