Eindshow Streetdance SVS ‘Boek VS Film’

Ieder jaar organiseert Sport Vereniging Surhuizum met streetdance een eindshow. Dit jaar was het thema Boek vs Film. Alle dansers van SVS deden hieraan mee! Vrijdag 14 juni 2019 vond de show plaats. Na een paar maanden hard trainen waren de dansers en docenten er klaar voor! Er werd geoefend voor moderne dans, streetdance, hiphop en kiddance.

Met mooie verlichting, kleding en versiering kon de eindshow beginnen. 

Ze lieten een dans zien over de film Soof en wie kent die film nou niet! A star is born en the greatest showman.  Er was veel publiek bij de show om te kijken naar de voorstelling. We hadden bij de voorstelling ook een blokje kinderfilm. Daar lieten de dansers een dans zien van Lion King, Kung fu panda en Madagaskar. 

In de pauze werden er loten verkocht om leuke prijsjes te winnen.

Na de pauze ging de show weer verder. Zo werd er gedanst op A fault in our stars, 8e groepers huilen niet en Hunger games. Aan het einde van de show lieten de dansers de wedstrijddans zien. Hiermee hebben de teams aan verschillende wedstrijden mee gedaan zoals het NNKS (Noord Nederlandse Kampioenschappen). Als verrassing lieten de docenten dit jaar een docentendans zien!

Het was een spetterende show en geweldig dansseizoen!

Lijkt jou het nou ook leuk om mee te dansen in een wedstrijdteam en het seizoen af te sluiten met een eindshow? mail dan naar sportverenigingsurhuizum@hotmail.com! Of stuur een berichtje via onze facebook pagina ‘Sport Vereniging Surhuizum’. Liever eerst een keertje komen kijken? Dit kan altijd. De lessen starten weer vanaf 6 september 2019.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia