Denk mee over de toekomst van het verkeer in Surhuzum

 

Verdwijnen de huidige buslijnen uit de dorpen voor iets nieuws? Welke gevaarlijke kruising moet echt aangepakt worden? Waarom kan ik mijn elektrische auto nergens opladen? Dit zijn onderwerpen waarover u misschien graag uw mening geeft. Het kan zijn dat u vindt dat bepaalde zaken verbeterd zouden kunnen worden of misschien bent u bang dat er voorzieningen verdwijnen die behouden zouden moeten blijven. 

De gemeente Achtkarspelen maakt een nieuw verkeersplan (Mobiliteitsplan). In dit plan staat hoe men onze gemeente in de komende 10 jaar leefbaar, verkeersveilig en bereikbaar wil houden. Daarbij vraagt de gemeente uw hulp. Bent u bijvoorbeeld ontevreden over het huidige Openbaar Vervoer in onze gemeente en vindt u dat het tijd wordt voor een snelle buslijn langs de provinciale wegen? Of vindt u het juist belangrijk dat kleine dorpen gebruik kunnen blijven maken van het Openbaar Vervoer en dat de bestaande buslijnen behouden moeten blijven? Dan is dit een belangrijk moment om uw stem te laten horen en dit aan te geven in de enquête van de gemeente Achtkarspelen.

De vragenlijst kan nog maar een paar dagen worden ingevuld. Het invullen duurt maar een paar minuten. Klik hier voor de vragenlijst

 

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia