MFC De Delfeart

Als bestuur van MFC De Delfeart kijken wij terug op een mooi jaar, vol feesten en partijen, enthousiaste vrijwilligers, veel nieuwe bezoekers en een verdubbeld aantal volgers op facebook. Geen slecht resultaat. Ook financieel niet. Na de verbouwing hebben we weer een kleine buffer op mogen bouwen voor de toekomst. En daar zijn we trots op. We hopen dan ook, dat je net als vorig jaar volop naar het dorpshuis blijft komen. Er zijn genoeg activiteiten, voor ieder wat wils. En wil je zelf iets organiseren? Neem dan contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door. Ook voor een verjaardags-, huwelijks-, of familiefeest blijf je van harte welkom.

We zien het komend jaar onze kosten wel stijgen, onze schoonmakers worden vanaf 1 januari betaald zoals je eerder hebt kunnen lezen en het lage btw-tarief is door de overheid aangepast. Ook hebben onze leveranciers hun prijzen verhoogd. Maar ondanks dat hebben we besloten de prijzen van onze consumpties nagenoeg gelijk te houden aan vorig jaar. Wel is er een wijziging in de huur van de zalen. Deze is van € 15,00 naar € 17,50 verhoogd. Waar voorheen nog gekozen kon worden tussen een arrangement van € 12,50 en € 15,00 per persoon, hebben we nu nog maar 1 tarief. Voor feesten en partijen met een maximale tijdsduur van 6 uur kan nu onbeperkt gedronken worden voor € 13,00 per persoon. Hapjes kunnen zelf aangeleverd worden, of tegen betaling worden afgenomen. Wordt er gebruik gemaakt van de keuken om eigen eten te bereiden (oven, e.d.), dan rekenen we een extra huur van € 25.

Omdat het dorpshuis er voor en door dorpsbewoners is, gaan we er vanuit dat een ieder het netjes achterlaat. En gelukkig gebeurt dit ook, een compliment voor ons allemaal. Standaard wordt één keer per week het dorpshuis schoongemaakt door onze vrijwilligers. Maar na ieder gebruik van de zaal zal deze ook weer bezemschoon opgeleverd moeten worden. Meestal gebeurt dit door de barvrijwilligers samen met de huurders. Als huurder kun je er ook voor kiezen om dit niet te doen. Je kunt dit afkopen door een bedrag van € 75,00 extra te betalen, zodat wij daar een schoonmaker voor in kunnen huren.

Rest ons nog de volledig prijslijst hierbij in de Grutte Gelf te plaatsen, zodat je weet waar je aan toe bent als je bij ons komt. Voor diegene die al een reservering heeft gemaakt tot deze publicatie, geldt uiteraard nog het oude tarief. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en hopen op weer een mooie samenwerking met jong en oud.

Het Stichtingsbestuur
Johan, Jan, Marten, Jelly en Wiebina

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia