Nieuws van Plaatselijk Belang

De weken voor kerst zijn voor iedereen druk. Zo druk dat we nauwelijks tijd hebben om stil te staan bij hetgeen wat we hebben. Ik ben een van die vaste kijkers (2,3 miljoen kijkers) die elk jaar All you need is love Kerstspecial kijkt. 
Dat is zo’n moment dat het alleen maar om liefde gaat.
De afstand, afkomst, leeftijd of welk verschil dan ook doet er niet toe!
Wat ook al jaren traditie begint te worden voor aanvang van de Radio 2 Top 2000 zijn de kerstliederen vroeg in de ochtend in Surhuizum.
Of je nu gelovig bent of niet. De sfeer en de toon is positief gezet voor de hele dag.
Onze oudste zoon is een kerstkind, dus het is sowieso een bijzondere dag.
Wat dit jaar extra bijzonder was, is het privé concert bij ons voor huis. Bedankt daarvoor!
Plaatselijk Belang Surhuizum komt op voor de inwoners van Surhuizum (en Surhuizumer Mieden). Samen de verbinding zoeken en zoeken naar mogelijkheden om het leven en wonen nog mooier te maken.
Op onze jaarvergadering willen we graag stil staan bij de vorming van een dorpsvisie. Waar willen we heen, wat moet er echt aangepast worden en wat zijn bedreigingen. Graag wil ik u daarbij uitnodigingen om vooral te komen op 20 februari in Pannenkoekhuis Landzicht om 20.00 uur.
Natuurlijk zijn de politieke partijen ook aanwezig wat voor de gemeenteraadsverkiezing een mooie gelegenheid biedt om overleg met hen te voeren. En natuurlijk prioriteit te vragen voor de ideeën die er zijn vanuit Surhuizum.

We zijn druk bezig met de voorbereiding voor nog een mooie traditie in Surhuizum: De Doarpsjûn, die zal worden gehouden op vrijdag 23 maart om 20.00 uur. André heeft er dit jaar heel wat tijd in gestoken om een mooi stuk te vinden. Of dat is gelukt mag u in maart zelf bepalen. Klún en Knoffelhakke zullen het programma Dikke Maten opvoeren.
PB Surhuizum gaat in het nieuwe jaar weer vol energie verder met waar we mee bezig waren.
Graag wil ik u als lezer een gezond en vooral een liefdevol 2018 toewensen.

Jacob Hooghiemstra,
namens Plaatselijk Belang

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia