Nieuws van Plaatselijk Belang

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Plaatselijk Belang zoekt nog een enthousiaste Surhuzumer voor in ons team! Schroom niet en stuur je gegevens naar pbsurhuizum@gmail.com.

De Federatie Plaatselijk Belang Achtkarspelen maakt zich sterk voor het openstellen van de historische wandel- en fietspaden in Achtkarspelen. Om hier actief mee aan de slag te gaan zoeken we één of misschien wel twee dorpsbewoners die zich hier sterk voor willen maken. Ook hiervoor mag bovenstaand mailadres gebruikt worden.

Wat is er nou mooier dan iets voor een ander of voor je dorp kunnen doen? Kent u zo iemand? Die zich altijd inzet om van Surhuizum bijvoorbeeld een mooier, beter, schoner, gezelliger dorp te maken? Wilt u die persoon misschien aanmelden om hem of haar voor een koninklijke onderscheiding in aanmerking te laten komen? Dan kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Buitenpost. De ambtenaar die daar de lintjes behandelt, kan in grote lijnen aangeven of deze persoon eventueel in aanmerking komt voor een lintje. Daarnaast zal de ambtenaar aangeven hoe u verder te werk moet gaan.

En nu we dan toch op zoek zijn naar enthousiaste Surhuzumers... Na het daverend succes vorig jaar gaan we ons dit jaar wederom aanmelden voor Het Slimste Dorp van Friesland! De exacte data zijn nog niet allemaal bekend, maar de eerste rondes worden dit najaar in oktober gehouden. Zoek alvast de slimste Surhuzumers op, wordt vrienden en meld je aan via het eerder genoemde mailadres!

 

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia