Oranjevereniging zoekt nieuwe bestuursleden

Hallo dorpsgenoten!

Wij van het oranjebestuur willen graag jullie aandacht voor het volgende.
Wij organiseren al vele jaren met heel veel plezier diverse activiteiten op Koningsdag. Maar nu zouden we het stokje graag willen doorgeven aan nieuwe bestuursleden.

Het is erg moeilijk om nieuwe bestuursleden te vinden en we vissen al jaren in  dezelfde vijver voor nieuwe aanwas. Met als gevolg dat een aantal bestuursleden al meer dan 14 jaar in het bestuur zitten. Lijkt het jou leuk ( mag ook met een groep) om deze dag te organiseren meld dit dan tijdens de komende ledenvergadering of bij de bestuursleden van de Oranjevereniging. Wil je eerst meer informatie neem gerust contact op met ons.

Als niemand het van ons over wil nemen zijn wij helaas genoodzaakt om te stoppen met de Oranjevereniging.

Koningsdag 2020 zullen wij nog wel voor ons rekening nemen, volgend jaar zal er weer een optocht met versierde wagens worden georganiseerd. Het thema zal bekend worden gemaakt tijdens de ledenvergadering.

Samen zullen we er weer een fantastische dag van maken en we hopen dat we dit mogen overdragen aan een nieuwe groep enthousiaste mensen.

Mochten er nog vragen zijn dan bent u van harte uitgenodigd op de jaarlijkse ledenvergadering op woensdag 22 januari 2020, tijd 20.00 uur, locatie Pannenkoekenhuis Landzicht.

Vriendelijke groeten, bestuur Oranjevereniging
Froukje Brandsma, Ieme van der Veen, Klaas Holthuis, Sonja Postma en Gerdy Lettinga

Mailadres: gerdylettinga51@hotmail.com of app 0623920759

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia