Popkoor Akkoord zoekt basgitarist

Dit jaar viert Popkoor Akkoord haar 10-jarig jubileum. Het koor, samengesteld uit bijna 55 koorleden uit de regio Noordoost-Friesland, staat onder leiding van de jonge en zeer gedreven dirigent Rinze IJtsma. Door hard en serieus te werken, maar ook met veel plezier te repeteren, heeft Popkoor Akkoord een indrukwekkend en swingend repertoire weten op te bouwen. De arrangementen worden 4-stemmig gezongen en begeleid door een eigen combo bestaande uit pianist Johan Timersma, drummer Pieter Simon van der Veen en gitarist Oeds Holthuis. Een basgitarist zou de band absoluut compleet maken.

Het koor is daarom dringend op zoek naar een enthousiaste basgitarist die de koorleden op gemiddeld twee donderdagavonden per maand kan begeleiden tijdens de repetities en 6 tot 8 keer per jaar een optreden mee wil verzorgen. De repetities zijn van 19.45-22.00 uur in MFC De Delfeart te Surhuizum.

Verder info over Popkoor Akkoord, het repertoire etcetera is te vinden op popkoor-akkoord.webs.com

Heb je belangstelling neem dan snel contact op met secretaris Eke-Tine van der Meer, tel. 06-52145648 of mail naar popkoorakkoordsurhuizum@gmail.com

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia