Sinterklaas komt 24 november naar Surhuizum

Lieve kinderen,

Het is weer bijna zover. Sinterklaas gaat binnenkort weer met de stoomboot richting Nederland.
Dit is zowel voor mij als voor alle kinderen weer een geweldig spektakel.
Dit jaar zullen we op 17 november aankomen met de stoomboot in gemeente Zaanstad in het dorp Zaandijk.

De agenda-piet heeft met Surhuizum afgesproken dat we een week later de kinderen in Surhuizum gaan bezoeken. Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zaterdag 24 november om ongeveer 13.30 uur aan bij het plein bij de Johannes Looijengaskoalle. Vervolgens gaan we samen met de bern en de heiten, memmen, pakes en beppes een rondrit door Surhuizum maken en die zal op sommige plekken muzikaal ondersteund worden.

Hoe we dan binnenkomen blijft nog even een grote verrassing, maar door de soms verhitte discussies over de intocht leek het de Sint wel aardig om die op een ludieke manier te blussen.

Nadat Sinterklaas een rondrit gemaakt heeft door Surhuizum is er voor de kinderen t/m groep 4 nog een feestje in De Delfeart. Alle kinderen zullen hiervoor op school een toegangsbewijs ontvangen. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten kunnen zo'n toegangsbewijs halen bij Rianne van der Veen (0638504601).

Ook dit jaar mogen de kinderen t/m groep 4 hun schoentje komen zetten in De Delfeart op vrijdag 23 november vanaf 19.00 tot 19.30 uur. Sinterklaas vindt het altijd leuk om een kleurplaat van jullie te krijgen, dus doe een leuke kleurplaat met voor en achternaam en welke groep je zit in je schoen.

Ik hoop jullie allemaal te zien op 24 november om 13.30 uur in Surhuizum bij de Johannes Looijengaskoalle, ik ga nu verder met de voorbereidingen voor het grote feest.

Sinterklaas en zijn Pieten

Download hier de kleurplaat

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia