Surhuzum Open Air (SOA) verplaatst naar 4 en 5 juni 2021

In verband met de nieuwe corona-maatregelen moeten we de 3e editie van SOA verplaatsen naar volgend jaar en wel naar vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021. Het is jammer dat SOA dit jaar niet door kan gaan, maar er is vanuit het bestuur alle begrip voor deze maatregelen.

Wij gaan nu vol aan de slag om het voor dit jaar geplande programma in 2021 zoveel mogelijk proberen te handhaven. Via de site (soa.frl) en de diverse sociale mediakanalen houden we je hier uiteraard van op de hoogte. Blijf of ga ons daar dus volgen.

We gaan er vooralsnog van uit dat SOA 2021 wel gewoon door kan gaan. Het is niet ondenkbaar dat we in 2021 de prijzen moeten verhogen of het maximaal aantal bezoekers moeten verlagen om aan de dan geldende maatregelen te kunnen voldoen. Reeds aangekochte toegangsbewijzen en vouchers voor consumptiemunten en merchandise blijven (zonder bijbetaling) geldig in 2021. Degene die een toegangsbewijs voor 2020 had gekocht is bovendien zeker van toegang tot SOA 2021.

Via de mail krijgt een ieder die al kaarten had gekocht binnenkort persoonlijk bericht. In dat mailbericht staat ook aangegeven hoe en tot wanneer je eventueel een refund voor gekochte tickets/vouchers aan kunt vragen. Omdat SOA de servicekosten voor tickets voor haar rekening neemt en er ook weer servicekosten betaald moeten worden voor een terugbetaling, kun je er ook voor kiezen om (een deel van) je refund aan SOA te doneren. Zo houden wij met zijn allen SOA betaalbaar. Het liefst zien we je op 4 en 5 juni 2021 natuurlijk met je reeds aangekochte ticket op SOA. Oant dan, oant SOA!

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia