Spulwike 2018 brengt een gevarieerd programma

Voor het elfde jaar oprij verschijnt deze week de ‘hûs-oan-hûs edysje’ van de Grutte Gelf met daarin opgenomen het programmaboekje van de Spulwike 2018. Het bestuur van de Spulwike Surhuzum heeft dit jaar weer een programma vol activiteiten samengesteld voor jong en oud.

Van woensdag 29 augustus t/m zaterdag 1 september is het Mienskipsfjild het centrum van de festiviteiten. Het programma staat weer vol activiteiten zoals een GPS-speurtocht, een schuimparty en een reuze stormbaan. Samen met Wout Zijlstra wordt er een poging ondernomen om het wereldrecord melkbussen gooien te verbreken. En na het succes van vorig jaar is Truus weer de gastvrouw van de Surhúster quizavond en zijn de mannen van Van Geeft ’m de hoofdact op de vrijdagavond. Klassiekers als de oriënteringsrit, de fietstocht, de Release Musicshow en het seineharjen staan ook nu weer op het programma. Op de laatste dag van de Spulwike is er weer een Simmerfair met een tal van kraampjes. Na afloop van de fair is de Surhúster saterje er voor iedereen die nog even wil genieten van de laatste uurtjes van de Spulwike 2018 een minifestival met lokale muziekhelden.

Nieuwsgierig geworden? In het programmaboekje worden alle activiteiten keurig op een rijtje gezet. Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan ook dit jaar online via www.spulwike-surhuzum.nl. Net als voorgaande jaren is deelname aan de diverse programmaonderdelen (uitgezonderd de auto-oriënteringsrit) gratis.

Het gehele programma van de Spulwike 2018 en het laatste nieuws van en over de Spulwike Surhuzum is te vinden op www.surhuzum.nl/spulwike.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia