Laatste nieuws

Koningsfeest met circusacts in De Delfeart

Dit jaar werd er op Koningsdag een Oranje Matinee georganiseerd door de Oranjevereniging en De Delfeart. De dag werd afgetrapt met een fietstocht. Jammer genoeg waren er, mede door het wisselvallige weer, weinig deelnemers. Desondanks kon er door prachtige landschappen worden gefietst. Na afloop van de fietstocht kon men genieten van een lekkere oranjebitter en een kop warme koffie. De hamburgers die met zorg werden gebakken vielen ook zeer in de smaak. Voor en met de kinderen werden er circusacts opgevoerd.

Opening Omgevingsplan goed bezocht

Zaterdag 1 april is in De Delfeart het nieuwe terrein rondom het dorpshuis feestelijk geopend door wethouder Bruining. In het dorpshuis werden bewoners en genodigden welkom geheten door voorzitter Jacob Hooghiemstra van Plaatselijk Belang.

Bezoekers konden kijken naar een demonstratie van SVS Streetdance, de schilderkunsten van onze inwoners bewonderen, een soesje eten met de oranjevereniging, het programma van de Spulwike doornemen, de nieuwe plannen voor de Doarpsstrjitte bekijken, een balletje gooien met DTS en een kijkje nemen in het vernieuwde Us Stek.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia