Sport

DTS wint eenvoudig van Veenwouden

Op zaterdag 16 maart ging DTS op bezoek bij Veenwouden. De slotfase van de zaalcompetitie is aangebroken. Veenwouden bezet voorafgaan aan deze wedstrijd de laatste plaats in de poule en DTS staat op de tweede plaats. DTS is afhankelijk van de prestaties van de concurrentie om nog kans te maken op het kampioenschap. De competitie zal dus nog tot de laatste wedstrijddag spannend blijven.

ASC pakt punt bij ONR

Zaterdag 16 februari moesten de mannen van ASC 1 afreizen naar Roden, voor de competitiewedstrijd tegen ONR 1. Onder prima omstandigheden werd er, op een overigens niet al te beste grasmat, om 15.00 uur afgetrapt. ASC begon zeer sterk aan de wedstrijd, en daardoor leek de thuisploeg enigszins verrast.

ASC in tweede helft ruim langs Boerakker

Zaterdag 9 februari stond voor ASC de start van de tweede seizoenshelft, waarin ASC weer een beroep kan doen op Remko Hofman en waarvoor het zich verzekerd heeft van de diensten van, de deze middag voor ASC debuterende Nick van den Berg, op het programma. Op het eigen sportpark Easterbuorren was Boerakker te gast. Om 14.00 uur werd er afgetrapt, en begon ASC, met een flinke bries in de rug, sterk aan de wedstrijd. De bal was veelal in het bezit van de thuisploeg, en Boerakker beperkte zich voornamelijk tot verdedigen.

ASC JO12 ongeslagen kampioen

Zaterdag 26 januari stonden voor ASC JO12 de laatste twee wedstrijden tegen Delfstrahuizen en Drachtster Boys op het programma. Tegen Delfstrahuizen spat de inzet en fanatisme er vanaf. Vanaf de eerste tot de laatste minuut wordt er met overgave gevochten voor de bal, de tegenstander geen kans gunnend. Als één van de weinige teams hebben ze het spel goed in de benen. Delfstrahuizen wordt met 1-7 aan de kant gezet.

Pagina's

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia