ASC JO12 ongeslagen kampioen

Zaterdag 26 januari stonden voor ASC JO12 de laatste twee wedstrijden tegen Delfstrahuizen en Drachtster Boys op het programma. Tegen Delfstrahuizen spat de inzet en fanatisme er vanaf. Vanaf de eerste tot de laatste minuut wordt er met overgave gevochten voor de bal, de tegenstander geen kans gunnend. Als één van de weinige teams hebben ze het spel goed in de benen. Delfstrahuizen wordt met 1-7 aan de kant gezet.

De tweede wedstrijd wordt twee uur later gespeeld tegen Drachtster Boys.  Ze komen wat stroef op gang maar hebben wel de overhand in de wedstrijd. Er worden wel kansen gecreëerd maar de bal wil maar niet tegen het net… Na vijf minuten is het dan toch raak, de 1-0 staat op het bord. Eénmaal het net te hebben gevonden lijkt het weer vanzelf te gaan. De score loopt op tot uiteindelijk 0-12. Met deze score is ASC JO12 voor de tweede keer ongeslagen kampioen!

Achter v.l.n.r.: Tygo Borger, Erwin Storm, Brend van Dijk, Dirk Fokke Mozes, Sjoerd de Beer, Robin van der Veen en liggend Sèmian Broos.