Foutmelding

  • Deprecated function: Optional parameter $rowsperpage declared before required parameter $totalhits is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $account declared before required parameter $entity_type is implicitly treated as a required parameter in include_once() (regel 1439 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $path declared before required parameter $original_path is implicitly treated as a required parameter in include_once() (regel 1439 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $path declared before required parameter $langcode is implicitly treated as a required parameter in include_once() (regel 1439 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\xautoload\Adapter\ClassFinderAdapter::$defaultBehavior is deprecated in Drupal\xautoload\Adapter\ClassFinderAdapter->__construct() (regel 61 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/xautoload/src/Adapter/ClassFinderAdapter.php).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\xautoload\Adapter\ClassFinderAdapter::$psr0Behavior is deprecated in Drupal\xautoload\Adapter\ClassFinderAdapter->__construct() (regel 62 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/xautoload/src/Adapter/ClassFinderAdapter.php).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$id is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$type is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$label is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$description is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$status is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$module is deprecated in EntityAPIController->load() (regel 256 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/sites/all/modules/entity/includes/entity.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property Drupal\pagebuilder\Entity\Tier\TierType::$rdf_mapping is deprecated in rdf_entity_load() (regel 412 van /var/www/vhosts/surhuzum.nl/httpdocs/modules/rdf/rdf.module).

ASC legt na rust Rottevalle over de knie

Zaterdag 4 november moest ASC het op eigen veld opnemen tegen, een zichzelf titelkandidaat achtend, Rottevalle. Om even na 14.00 uur werd er afgetrapt, en begon de wedstrijd tussen 2 ploegen die elkaar aardig in evenwicht hielden. Het spel golfde op en neer, en was zeker het aanzien waard. ASC kon Rottevalle prima bijbenen, en kreeg in de eerste helft ogenschijnlijk de betere kansen ten opzichte van Rottevalle, dat ook wel een aantal mogelijkheden kreeg, maar gescoord werd er in de eerste helft niet. Na de thee kwam ASC prima uit de startblokken, en na 46 minuten was het Han Zwart die, op voor hem karakteristieke wijze, een kans creeërde, en deze op fraaie wijze benutte en de 1-0 voor ASC op het scorebord bracht.

Een mooie start van het tweede bedrijf voor de thuisploeg die als collectief een prima wedstrijd op de mat legde. Rottevalle, dat deze wedstrijd bij ASC vorige week nog als een 'formaliteit' zag, zocht naar openingen, maar wist deze maar moeizaam te vinden, op een behoorlijke kans (bal op de paal) na, gaf de defensie van ASC niets weg. ASC hield de regie in handen, en na 64 minuten wist Remko Hofman vanaf de rechterflank de bal bij ASC captain Tamme de Boer te bezorgen, die overtuigend de 2-0 achter de doelman van Rottevalle in de touwen joeg.

Bij Rottevalle moest men het strijdplan aanpassen, maar na een kleine 70 minuten was dat niet meer nodig. Han Zwart zag een verdediger van Rottevalle vlak voor zich uitglijden en kreeg zo vrije doorgang richting het doel, na even opzij gekeken te hebben zag hij de meegelopen Tamme de Boer er 'beter voorstaan' en gaf de bal breed, en zo was het Tamme de Boer die voor de 3-0 tekende. Na de 3-0 zakte ASC iets in, en voerde Rottevalle de druk nog wel wat op, maar ASC stond prima, en wist eenvoudig deze 3-0 overwinning over de streep te trekken. Een prima wedstrijd, onder leiding van een uitstekend fluitende arbiter H. P. Wassenaar, van de mannen uit Augustinusga en Surhuizum, die zich met deze overwinning keurig in de subtop nestelen.

De volgende competitiewedstrijd voor ASC is op zaterdag 18 november uit bij VIOD te Driezum, aanvang 14.30 uur.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia