De Groentjes winnaar Surhúster Oliebollenmixtoernooi 2022

Op vrijdag 30 december werd in de sporthal van Surhuizum weer het Oliebollenmixtoernooi georganiseerd door SVS, DTS en de Delfeart. Na 2 jaar kon er eindelijk weer gestreden worden om de titel.

Met 8 teams verdeeld over 2 poules werden er spannende duels uitgevochten, en ook dit jaar bleken de teams aan elkaar gewaagd. Ook de vele toeschouwers konden weer volop genieten van het fanatieke spel met hier en daar een mooie snoekduik, smash of flinke blunder. Tussen de partijen door kon er genoten worden van een heerlijke oliebol en een drankje in de bar van het dorpshuis. Na vele spannende partijen wisten uiteindelijk VC de Groene Herberg, de Groentjes, Keet Arie en het Sturtsjefeest de poulefase te overleven. Het Sturtsjefeest en de Groentjes bleken uiteindelijk het sterkst en gingen door naar de finale, maar daarvoor wist VC de Groene Herberg van Keet Arie nog te winnen en de 3de plek te bemachtigen.

In de finale werd de strijd aangegaan tussen de Groentjes en het Sturtsjefeest, een spannende wedstrijd die mooi gelijk op ging. Uiteindelijk wisten de Groentjes toch de winst te pakken en konden met een stand van 19-24 zich winnaar noemen van het toernooi 2022. De winnende teams werden gefeliciteerd en mochten op oudejaarsdag een gevulde tas met lekkernijen in ontvangst nemen die door Dennis Kolthof gesponsord werd.

Na afloop bleef het nog lang gezellig in het dorpshuis en kon er terug gekeken worden op een sportieve en gezellige avond.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia