DTS neemt punten mee uit Veenwouden

Zaterdagmorgen 17 februari reisde de ploeg uit Surhuizum af naar Veenwouden. DTS wist de wedstrijd te openen met een mooi afstandsschot. Veenwouden had hier snel een antwoord op en wist 2 maal de korf te vinden. De eerste helft ging de score gelijk op maar wist DTS net voor rust toch nog uit te lopen naar 2 punten verschil, 8-10. Na de rust was het belangrijk voor DTS goed spel te blijven spelen en zich goed te concentreren op de verdediging. Beide ploegen hadden moeite om de korf te vinden en werd er de eerste 15 doelpunten bij beide ploegen niet gescoord. Na 15 minuten wist DTS de aanvallen goed op te zetten en scoorden de Surhuzumers 6 keer op rij en was de stand 8-16 in het voordeel van DTS. Toch wist Veenwouden in de 2e helft 1 keer de korf te vinden en gingen de punten mee naar Surhuizum met een stand van 9-16 op het scorebord.

DTS 1 zal zaterdag 10 maart de laatste wedstrijd van het zaalseizoen thuis spelen tegen Spannum 1 om 17.20 uur. Voorafgaand speelt DTS 2 tegen Thrianta 2 om 16.10 uur.