Gosse van der Meer sluit wegseizoen af bij Canyon DHB

Afgelopen week werd bekend dat Gosse van der Meer zich aansluit bij het Britse UCI Continental wielerteam Canyon DHB powerd by Bloor Homes voor het laatste deel van het wegseizoen. Van der Meer is blij met deze kans. “Ik krijg zo de kans om een ​​paar laatste harde races in de benen te krijgen om mijn aanstaande cyclocross-seizoen voor te bereiden”, aldus de renner uit Surhuizum.

De resterende wegraces rijdt Van de Meer in de kleuren van het Canyon DHB p/b Bloor Homes-team. “Door weer voor een continentaal team te racen, opent de mogelijkheid om professionele kermis-races in België te racen, wat voor mij een goede manier is om me voor te bereiden op de komende winter.”

Van der Meer, die normaal voor zijn eigen team rijdt, kijkt er naar uit om tijdens de komende races in het peloton te zitten met de jongens van Canyon DHB p/b Bloor Homes. “Ik ben dankbaar voor de hulp die ik krijg van dit geweldige team.”

Voor Gosse van der Meer staan er deze maand drie koersen op de wielerkalender. Allereerst staat hij woensdag 13 augustus in Heusden aan de start van de Heusdenkoers ofwel het ‘wereldkampioenschap der kermiskoersen’ voor de 70ste Grote Prijs Willy Hamerlinck. Donderdag 22 augustus neemt hij deel aan een profkoers in Mere en de week daarop doet hij op maandag 26 augustus mee aan de Stadsprijs Geraardsbergen.

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia