DTS wint van TOP (V)

Op zaterdag 7 december reisde DTS al vroeg in de middag af naar Vroomshoop voor de wedstrijd tegen TOP (V). DTS had een goede start van het seizoen beleefd, waar TOP daarentegen nog puntloos was.

Het eerste doelpunt viel aan de kant van DTS, waarop TOP al snel de gelijkmaker scoorde. Nadat de 2-2 viel aan de kant van TOP, nam DTS de leiding in de wedstrijd in handen. Tot een stand van 4-5 kon TOP de aansluiting houden, maar daarna wist DTS de voorsprong te vergroten tot 4-9. Richting de rust wist DTS een redelijk ruim verschil in stand te houden.

De tweede helft werd hervat met een 7-11 tussenstand. De Broekenhuisformatie gaf TOP aan het begin van de tweede helft de ruimte om dichterbij de komen. TOP benutte een aantal kansen, waardoor de stand op 11-12 kwam te staan. Voor DTS was het zaak om de draad weer op te pakken en de voorsprong vast te houden. De spanning in de wedstrijd was tijdelijk terug. Tot de stand van 14-15 bleef TOP gevaarlijk in de buurt van DTS. Echter wist DTS de voorsprong in handen te houden en kon het vervolgens definitief afstand nemen van TOP. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 16-22, wat betekende dat DTS de twee punten mee kon nemen naar Surhuizum.

Volgende week zaterdag 14 december speelt DTS om 17.40 uur in de Surventohal tegen Achilles (A).

surhuzum.nl multimedia
surhuzum.nl multimedia