DTS 2, overwinning in Twijzel

Op woensdag 26 oktober speelde DTS 2 tegen Olympia. Een doordeweekse wedstrijd met het doel 2 punten mee naar huis te nemen.

Om 20:00 floot de scheidsrechter de wedstrijd in. DTS 2 begon sterk met een 2-0 voorsprong. Al snel gevolgd door een doelpunt van Olympia. DTS kreeg de bal uit en had maar één aanval nodig om een doelpunt te scoren, waardoor het scorebord op 2-4 stond. Afwisselend scoorden Olympia en DTS doelpunten. Waardoor DTS met 2 punten voorsprong de rust in ging.

Na de thee kwamen beide teams vol moed het veld weer op. Met een tussenstand van 5-7 kon het alle kanten nog op. DTS en Olympia hadden beide moeite om tot een doelpunt te komen. Kansen waren er genoeg en zo viel uiteindelijk het eerste doelpunt na de rust voor DTS. Zo ook het tweede en het derde doelpunt. Het stond nu 5-10 voor DTS 2. Olympia verkleinde de voorsprong en scoorde twee goals. DTS reageerde en zo eindigde de wedstrijd met een stand van 7-12. DTS 2 ging met 2 punten van het veld.

Aankomende zaterdag speelt DTS 2 om 14:00 thuis tegen TFS/DOW/Wêz Handich. Gevolgd door DTS 1 - De Waterpoort 1.
De laatste wedstrijden van dit veldseizoen!